Εργαστήριο Αγιάς

ergastirio-agiasΤο εργαστήριο του Ράπτη Γιώργου στην Αγιά Λάρισας ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, εξυπηρετώντας αυτούς που δεν μπορούσαν να έχουν εύκολα πρόσβαση στη Λάρισα.

Τα εργαστήριά μας ιδρύθηκαν και λειτουργούν με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και φιλοδοξούν να αποτελέσουν πρότυπα εργαστηρίων ανάλυσης βιολογικών υλικών.

Η συνέπεια, η ευθύνη και ο σεβασμός προς τον εξεταζόμενο και τον θεράποντα ιατρό του, αποτελούν την βάση της λειτουργίας τους ενώ ο σύγχρονος επιστημονικός και τεχνολογικός τους εξοπλισμός διασφαλίζουν στο μέγιστο την ποιότητα και αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

Οι ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου είναι 07:30-14:00 και 18:00-21:00 (εκτός του απογεύματος της Τετάρτης) καθημερινά.

H λήψη των δειγμάτων είναι δυνατή καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του ιατρείου. Επείγουσες αιμοληψίες εκτός του προκαθορισμένου ωραρίου εκτελούνται μετά από συνεννόηση.

Καθημερινά γίνονται αιμοληψίες και παράδοση αποτελεσμάτων κατ΄οίκον με προσυνεννόηση για τον τόπο και το χρόνο. Επίσης είναι δυνατή η αποστολή των αποτελεσμάτων στον ίδιο ή στον θεράποντα ιατρό ταχυδρομικώς, με fax ή e-mail.

Ευελπιστώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

Εξετάσεις Σπέρματος

banner-right-sperm2

Το εργαστήριο είναι το μοναδικό στη Λάρισα που διαθέτει αυτόματο αναλυτή (Computer Aided Sperm Analyzer – CASA) για την ανάλυση σπέρματος. Το σύστημα αποτελείται από ένα οπτικό μικροσκόπιο αντίθετη φάσης OLYMPUS CX31, μια κάμερα και το αντίστοιχο software...

Περισσότερα..

Ταυτοποίηση Μικροβίων με το Σύστημα VITEK 2

banner-right-vitek2Η ταυτοποίηση των μικροβίων και ο έλεγχος ευαισθησίας των αντιβιοτικών γίνεται με το σύστημα του Vitek 2 (Biomerieux). Το Vitek 2 διαθέτει ένα Αναπτυγμένο Σύστημα Εξειδίκευσης (AES) και ανιχνεύει φαινοτύπους για τους περισσότερους μικροοργανισμούς, αερόβιους, αναερόβιους και μύκητες...

Περισσότερα..

Εξετάσεις για Αλλεργίες

banner-right-allergies

ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ IGE ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ IMMUNOCAP.

To διαγνωστικό κέντρο RaptisLab σε συνεργασία με τη Mediaccion, προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες με επίκεντρο την γυναίκα. Το πρόγραμμα ActiveGyn, της Mediaccion ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες της εποχής, προσφέροντας στις γυναίκες, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και διάγνωσης, αλλά και αποκατάστασης στα κορυφαία ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερα..

Εξετάσεις για Αυτοάνοσα Νοσήματα

banner-right-autoanosaΤο εργαστήριο διαθέτει το αυτοματοποιημένο ELISA σύστημα Alegria® (Orgentec), το οποίο μπορεί να πραγματοποιεί ποσοτικούς προσδιορισμούς αυτοαντισωμάτων στο ίδιο ή διαφορετικά δείγματα ταυτόχρονα όπως τάξης IgG έναντι ANA, ENA, SS-A, SS-B, RNP/Sm, RNP-70, Sm, Scl-70, Jo-1, dsDNA, histones, tTG, AGA...

Περισσότερα..