Προσωπικό

 

Ράπτης Γεώργιος, Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1998 και πήρε ειδικότητα Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας το 2008 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ». Από το 2008 ως το 2010 ήταν επιστημονικός συνεργάτης στην έδρα της Μικροβιολογίας του ΑΠΘ. Το 2011 ανακηρύχθηκε, με βαθμό «Άριστα», Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την εφαρμογή Μοριακών Τεχνικών στη Μικροβιολογία.  

 

Μπουτουρέλη Χριστίνα – Γραμματειακή υποστήριξη

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έκανε μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική του ΑΠΘ. Έχει 8ετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως βιοχημικός.  

 

Χαντζή Δήμητρα - Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Παστέρ στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα Βοηθός Μικροβιολογικού και Βιοχημικού Εργαστηρίου το 2000. Εκπόνησε πρακτική άσκηση για 11 μήνες στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει 14ετή εμπειρία σε μικροβιολογικά εργαστήρια.  

 

Τριανταφύλλου Αναστασία - Βιολόγος

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Βιολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τo 2000 με κατεύθυνση Μοριακή Βιολογία και Γενετική. Το 2006 απέκτησε διδακτορικό ειδικότητας Βιοχημείας από το Τμήμα Ιατρικής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με «Άριστα» και τον επόμενο χρόνο συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα στο εργαστήριο Βιοχημείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει 11ετή εμπειρία σε μικροβιολογικά εργαστήρια και εργαστήρια μοριακής βιολογίας.  

 

Κωνσταντόπουλος Γεράσιμος - Βιοχημικός

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Ιατρική Βιοχημεία στη Λάρισα και αποφοίτησε το 2003. Εκπόνησε πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Έχει 12ετή εμπειρία σε μικροβιολογικά εργαστήρια.  

 

Καραλάϊου Αντωνία - Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Λάρισας και αποφοίτησε το 2008. Εκπόνησε πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Για 3 χρόνια δούλεψε ως εθελόντρια στο Κέντρο Υγείας Αγιάς. Έχει 5ετή εμπειρία σε μικροβιολογικά εργαστήρια.  

 

Καραμούτη Ευαγγελία

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Λάρισας. Έχει 10ετή εμπειρία στο εργαστήριο Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και της Ιατρικής Σχολής.

Εξετάσεις Σπέρματος

banner-right-sperm2

Το εργαστήριο είναι το μοναδικό στη Λάρισα που διαθέτει αυτόματο αναλυτή (Computer Aided Sperm Analyzer – CASA) για την ανάλυση σπέρματος. Το σύστημα αποτελείται από ένα οπτικό μικροσκόπιο αντίθετη φάσης OLYMPUS CX31, μια κάμερα και το αντίστοιχο software...

Περισσότερα..

Ταυτοποίηση Μικροβίων με το Σύστημα VITEK 2

banner-right-vitek2Η ταυτοποίηση των μικροβίων και ο έλεγχος ευαισθησίας των αντιβιοτικών γίνεται με το σύστημα του Vitek 2 (Biomerieux). Το Vitek 2 διαθέτει ένα Αναπτυγμένο Σύστημα Εξειδίκευσης (AES) και ανιχνεύει φαινοτύπους για τους περισσότερους μικροοργανισμούς, αερόβιους, αναερόβιους και μύκητες...

Περισσότερα..

Εξετάσεις για Αλλεργίες

banner-right-allergies

ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ IGE ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ IMMUNOCAP.

To διαγνωστικό κέντρο RaptisLab σε συνεργασία με τη Mediaccion, προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες με επίκεντρο την γυναίκα. Το πρόγραμμα ActiveGyn, της Mediaccion ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες της εποχής, προσφέροντας στις γυναίκες, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και διάγνωσης, αλλά και αποκατάστασης στα κορυφαία ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερα..

Εξετάσεις για Αυτοάνοσα Νοσήματα

banner-right-autoanosaΤο εργαστήριο διαθέτει το αυτοματοποιημένο ELISA σύστημα Alegria® (Orgentec), το οποίο μπορεί να πραγματοποιεί ποσοτικούς προσδιορισμούς αυτοαντισωμάτων στο ίδιο ή διαφορετικά δείγματα ταυτόχρονα όπως τάξης IgG έναντι ANA, ENA, SS-A, SS-B, RNP/Sm, RNP-70, Sm, Scl-70, Jo-1, dsDNA, histones, tTG, AGA...

Περισσότερα..